IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze: Pomalé řazení datagridview

V předchozím kvízu, Test znalostí C# .NET online, jsme si ověřili nabyté zkušenosti z kurzu.

Aktivity
Avatar
Michal Pflegshörl:20.8.2018 14:50

Ahoj všem,
ve winform mám datagridview který zobrazuje cca 1500 řádků a má asi 20 sloupců z nichž je jich viditelných asi 10. Pokud ho chci seřadit podle nějakého sloupce, tak to trvá vždy 5 vteřin (počítáno od kliknutí na hlavičku sloupce do začatku události Sorted)

Zkusil jsem: Používám několik datagridview ale u ostatních proběhne řazení téměř okamžitě. Vlastnosti mají nastavené úplně stejné liší se pouze v počtu sloupců.
Určitě to souvisí s počtem řádků ale ostatní datagridview jich mají třeba 3000 a seřadí se okamžitě.

Chci docílit: Nevíte někdo jestli to řazení jde nějak zrychlit?

 
Odpovědět
20.8.2018 14:50
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.