Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
:21.2.2014 3:05

Dobrý den, mám takový dotaz. Pokud používám klasický ListBox ve WF, tak je nějak možné si načítat - popřípadě zadávat hodnoty aktuální pozice scrollbaru, který je už v ListBoxu? Nebo je listbox, tak omezen, že to nejde?

 
Odpovědět
21.2.2014 3:05
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Jan Vargovský:21.2.2014 14:44
ListBox.Items.Insert(ListBox.TopIndex, tvujObjektKPridani);
Editováno 21.2.2014 14:46
 
Nahoru Odpovědět
21.2.2014 14:44
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
:21.2.2014 15:44

Takto jsem to nemyslel, kdybych to měl hodně zjednodušit, tak bych potřeboval si zobrazovat aktuální pozici ScrollBaru co je v listBoxo, například do nějakého textBoxu. Nebo mě spíš zajímá jestli něco takového je vůbec možné ve WF. Napadlo mě si udělat vlastní vScrollBar, ze kterého není problém si tu pozici načítat do textBoxu, ale vScrollBaru zas nevím jak říct, ať posouvá i listbox - jestli něco takového vůbec jde.

 
Nahoru Odpovědět
21.2.2014 15:44
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Jan Vargovský:21.2.2014 16:38

Pozici scroll baru zjistíš pomocí vlastnosti TopIndex ...

 
Nahoru Odpovědět
21.2.2014 16:38
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
:21.2.2014 22:26

děkuji

 
Nahoru Odpovědět
21.2.2014 22:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.