Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Práce s ListBoxem

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Práce s ListBoxem American English version English version

Aktivity (1)
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
:21.2.2014 3:05

Dobrý den, mám takový dotaz. Pokud používám klasický ListBox ve WF, tak je nějak možné si načítat - popřípadě zadávat hodnoty aktuální pozice scrollbaru, který je už v ListBoxu? Nebo je listbox, tak omezen, že to nejde?

 
Odpovědět 21.2.2014 3:05
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Jan Vargovský:21.2.2014 14:44
ListBox.Items.Insert(ListBox.TopIndex, tvujObjektKPridani);
Editováno 21.2.2014 14:46
 
Nahoru Odpovědět 21.2.2014 14:44
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
:21.2.2014 15:44

Takto jsem to nemyslel, kdybych to měl hodně zjednodušit, tak bych potřeboval si zobrazovat aktuální pozici ScrollBaru co je v listBoxo, například do nějakého textBoxu. Nebo mě spíš zajímá jestli něco takového je vůbec možné ve WF. Napadlo mě si udělat vlastní vScrollBar, ze kterého není problém si tu pozici načítat do textBoxu, ale vScrollBaru zas nevím jak říct, ať posouvá i listbox - jestli něco takového vůbec jde.

 
Nahoru Odpovědět 21.2.2014 15:44
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Jan Vargovský:21.2.2014 16:38

Pozici scroll baru zjistíš pomocí vlastnosti TopIndex ...

 
Nahoru Odpovědět 21.2.2014 16:38
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
:21.2.2014 22:26

děkuji

 
Nahoru Odpovědět 21.2.2014 22:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.