Využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu
discount week 80
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
ostrozan:17.5.2014 8:48

je možné nějakým způsobem přetahovat okno bez rámečku (windows style none)?

 
Odpovědět
17.5.2014 8:48
Avatar
ostrozan
Redaktor
Avatar
ostrozan:18.5.2014 14:53

Odpovím si tedy sám :)

hlavně proto,až to někdo bude googlit jako já ať najde aspoňjeden odkaz v češtině:)

velmi jednoduše voláním metody "DragMove();"

jen je potřeba zajistit přetahování poze při stisknutém tlačítku

private void WindowMove_MouseDown(object sender, RoutedEventArgs e)
      {
          while(Mouse.LeftButton == MouseButtonState.Pressed)
          {
              DragMove();
          }
      }
 
Nahoru Odpovědět
18.5.2014 14:53
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Jiří Krasula:28.2.2015 22:39

Našel jsem někde na internetu i jiný způsob, který se mi teda líbí o dost více.

bool MouseDown = false;
Point Bod = new Point();
private void Síla_Hesla_MouseDown(object sender, MouseEventArgs e)
{
    MouseDown = true;
    Bod = MousePosition;
}

private void Síla_Hesla_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
{
    MouseDown = false;
}

private void Síla_Hesla_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
{
    if (MouseDown)
    {
        Left += (MousePosition.X - Bod.X);
        Top += (MousePosition.Y - Bod.Y);
        Bod = MousePosition;
    }
}
Editováno 28.2.2015 22:42
 
Nahoru Odpovědět
28.2.2015 22:39
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.