Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Josef Kuchař (Pepa489):6.12.2014 19:39

Ahoj, mám na vás dotaz.
Jak udělat abych se přihlásil na nějakou stránku pomocí scriptu a následně stahoval data s tím session, které se vygenerovalo při přihlášení?
Doufám, že jste mě pochopili
Díky všem :)
Pepa489

Odpovědět 6.12.2014 19:39
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Josef Kuchař (Pepa489):7.12.2014 11:20

Pomůže mi s tím někdo?

Nahoru Odpovědět 7.12.2014 11:20
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Michal Žůrek (misaz):7.12.2014 11:27

musíš nastavit cookies. Tak aby se ti do cookies uložilo session id.

Nahoru Odpovědět 7.12.2014 11:27
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Josef Kuchař (Pepa489):7.12.2014 12:27

A naznačíš mi alespoň jak to udělat?

Nahoru Odpovědět 7.12.2014 12:27
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Michal Žůrek (misaz):7.12.2014 12:50

jakým způsobem posíláš požadavky?

Nahoru Odpovědět 7.12.2014 12:50
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Josef Kuchař (Pepa489):7.12.2014 13:45

Přes WebRequest metodou POST
Asi jsem to našel: http://stackoverflow.com/…-via-program
Jenom mě napiš jestli je to v tom odkazu zprávně

Nahoru Odpovědět 7.12.2014 13:45
2x piš, jednou debuguj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.