Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: přihlašování do webů

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) přihlašování do webů American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Adam Ježek:25.1.2014 15:47

Ahoj,
jak by se dalo udělat, že aplikace si vleze na net, třeba na stránku http://old.gym-rce.cz:8080/…b/login.aspx a tam sou dva textboxy, do kterych by zadalo meno a heslo a "klikla" na přihlásit. A pripade, ze by bylo chybny( url by se nezmenila) by zavolala urcitou metodu a pokud by bylo uspesny ( zmena url na http://old.gym-rce.cz:8080/…eb/uvod.aspx ), tak by se to presmerovalo na url http://old.gym-rce.cz:8080/…prehled.aspx?s=2 odkud bych si uz sebral data? A nejlepšíby bylo, aby po stažení dat ve stringu by se to zase odhlásilo (pokud to nezanechá nějaký sušenky a pri pristim navstivenim ty stranky by tam byl prihlasenej uzivatel z minula, pak by se to presmerovalo zase na ten uvod a mohlo by mi to delat bordel)
Dík

Odpovědět 25.1.2014 15:47
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.