Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Petr Čech (czubehead):4.7.2013 22:18

Mám dotaz. Jak se dá z jedné třídy přistupovat k proměnné v jiné třídě? Přes return se mi to dělat nechce, jedná se totiž o pole.

Odpovědět 4.7.2013 22:18
Why so serious? -Joker
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Kit:4.7.2013 22:21

Nejlépe nijak. Třídy nemají důvod si vzájemně přistupovat do proměnných. Mohou si však posílat zprávy.

S polem se přece zachází stejně jako s jakýmkoli jiným objektem.

Nahoru Odpovědět 4.7.2013 22:21
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Petr Čech (czubehead):4.7.2013 22:40

Takže bych se měl zeptat spíš jak poslat celé pole.:o

Nahoru Odpovědět 4.7.2013 22:40
Why so serious? -Joker
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Kit:4.7.2013 22:42

getrem.

Editováno 4.7.2013 22:43
Nahoru Odpovědět 4.7.2013 22:42
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.