Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Matyáš Černohous:29.3.2013 16:31

Zdravím,

mám PictureBox a do něj načítám obrázek, ale když ho načtu tak se obrázek nezmenší, ale je tam jen jeho část. Chtěl bych se zeptat jak se dá udělat aby se obrázek automaticky přizbůsobil velikosti pixtureboxu.

Díky

 
Odpovědět
29.3.2013 16:31
Avatar
Michal Maršálek:29.3.2013 18:18

Taky zdravím, nastavuje se to různými hodnotami vlastnosti SizeMode.

 
Nahoru Odpovědět
29.3.2013 18:18
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Matyáš Černohous
Michal Žůrek - misaz:29.3.2013 18:21

Vlastnost SizeMode, skus si to prozkoušet, každá se chová jinak.

 
Nahoru Odpovědět
29.3.2013 18:21
Avatar
Matyáš Černohous:29.3.2013 22:52

díky, je to tohle : StretchImage

 
Nahoru Odpovědět
29.3.2013 22:52
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.