Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: problém s nahráváním z textového souboru

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) problém s nahráváním z textového souboru American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Kryštof Řezáč:12. října 12:38
string s;
using (StreamReader sr = new StreamReader(Path))
        {
        s = sr.ReadLine();
        }

Mám takovýto kód, který čte z textového souboru čísla, ale z nějakého důvodu dokáže načíst jen první tři čísla na řádku. Nevíte někdo v čem je chyba a jak ji případně opravit?

 
Odpovědět 12. října 12:38
Avatar
Elisse
Člen
Avatar
Odpovídá na Kryštof Řezáč
Elisse:12. října 12:39

Pošli vzor toho souboru, nemá ten soubor po třetím čísle znak na ukončení řádku?

 
Nahoru Odpovědět  +1 12. října 12:39
Avatar
Kryštof Řezáč:12. října 13:29

https://drive.google.com/…UFUzT2c/view?…

problém je že když nahraju ten první řádek, tak do proměné "s" se uloží jen 113

 
Nahoru Odpovědět 12. října 13:29
Avatar
Kryštof Řezáč:12. října 13:30

na googlu se to zabrazuje v řádcích ale v poznámkovym bloku dohromady

 
Nahoru Odpovědět 12. října 13:30
Avatar
Elisse
Člen
Avatar
Odpovídá na Kryštof Řezáč
Elisse:12. října 13:34

Problém je přesně v tom v čem jsem řekl (koukni do přílohy). Po 113 následuje znak pro konec řádku (\n). Obyčejný notepad ho jako konec řádku nevyhodnocuje, nicméně metoda .ReadLine() ano.

Použij místo toho například .ReadToEnd()

Editováno 12. října 13:35
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět  +1 12. října 13:34
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.