Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
n5ver
Člen
Avatar
n5ver:18.1.2015 18:25

Ahoj, prosím jak spustit pomocí Process.Start() soubory, které mají v názvu diakritiku?

 
Odpovědět 18.1.2015 18:25
Avatar
Odpovídá na n5ver
Michal Štěpánek:18.1.2015 18:50

Normálně. Název souboru je přece řetězec znaků a ne klíčové slovo...

Process.Start("štětka.doc")
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 18.1.2015 18:50
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.