Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Procházení vnořených kolekcí

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Procházení vnořených kolekcí American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Milan Nakonečný:16.2.2016 12:16

Ahoj, řekněme, že mám takovouto třídu

class MyClass
{
        public name;
        public List<MyClass> myClass = new List<MyClass>();
}

a teď si vytvořím několik instancí takovéto třídy, kdy každá třída může mít libovolný počet tříd v kolekci.

Jak v tomto případě nejlépe iterovat skrze všechny kolekce?

 
Odpovědět 16.2.2016 12:16
Avatar
Odpovídá na Milan Nakonečný
Petr Čech (czubehead):16.2.2016 17:34

Rekurzí.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 16.2.2016 17:34
Why so serious? -Joker
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.