Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
C# week
Avatar
Radek
Neregistrovaný
Avatar
Radek:2.2.2011 21:07

Ahoj kluci, prosim vas chtel jsem se zeptat. Jde udelat program ktery napriklad otevre ve Windowsu soubor treba filmu? Jakoze je v aplikaci tlacitko, ktere ma pod sebou kod a to tlacitko otevre v nejakem prehravaci, ktery je ve Windows nainstalovany, filmovy soubor. Je to mozne?:) Dekuji predem za odpoved

 
Odpovědět
2.2.2011 21:07
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
sczdavos
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Radek
sczdavos:2.2.2011 21:44

Ahoj,
možné to je. Program Island ClockWork umí spustit po odpočtu jakýkoli soubor, který se otevře ve výchozím programu, který je s tím souborem associován. Pokud chceš vědět jak na to, v C# je na to příkaz Process.Start(ces­ta_k_souboru);

Nahoru Odpovědět
2.2.2011 21:44
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.