Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Ladislav Niderle:26.12.2015 14:32

Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda exisuje nějaký správný přístup k Enumu. Jedná se mi o to, že mám nastavený Enum třeba na značky aut, která tam jsou a chtěl bych je v konzolové aplikaci vypsat pod sebe spolu s interním číslem. U to vím, že se to počítá od 0 pokud nezadam jiná. Používá se k tomu jen obyčejný cyklus for nebo se to dá projít a vypsat i jinak?
Předem moc děkuji za pomoc

 
Odpovědět
26.12.2015 14:32
Avatar
Posix
Člen
Avatar
Odpovídá na Ladislav Niderle
Posix:26.12.2015 14:54
foreach (var value in Enum.GetValues(typeof(TvujEnum)))
{
    // ...
}
Nahoru Odpovědět
26.12.2015 14:54
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Ladislav Niderle:27.12.2015 10:18

Moc děkuji

 
Nahoru Odpovědět
27.12.2015 10:18
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.