Chci geek triko! Chci geek triko!
Extra 10 % bodů navíc a tričko zdarma při zadání kódu "TRIKO10"

Diskuze: Publish mé aplikace

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Publish mé aplikace American English version English version

Aktivity (3)
Avatar
Petr Klekner
Člen
Avatar
Petr Klekner:16. dubna 21:37

Čau píšu si aplikaci ve WPF a MVVM a používám k práci s DB EntityFramework. Tuto aplikaci bych chtěl poslat známým. Jaký je tedy nejlepší způsob zveřejnění mé práce. To není jako problém, ale hlavní problém je že přesně nevím jak s DB. Stačí si vytvořit nějakou zdarma a vytvořit si tam pomocí EntityFrameworku databazi stejně jako v localhostu ? Nebo se to dělá jinak ? Předem díky za jakýkoli info dělám todle poprvé a mám s tím trochu problém. Díky za jakékoli info

 
Odpovědět 16. dubna 21:37
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Klekner
Marian Benčat:17. dubna 7:13

No, buďto nějaký hosting zdarma, pokud to nejsou citlivá data.. Případně nějaký lokální hosting.. Vzhledem k tomu jak to MS šílené zkomplikoval s localDB a aby si nemuseli oni instalovat SQL express, tak bych ti doporučil to napojit na SQlite, nebo inmemory database, pokud to potřebujes jen pro běh a nepotrebujes po skončení app ty data mít.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 17. dubna 7:13
Totalitní admini..
Avatar
lukasko.simon:17. dubna 11:20

no mozes pouzit localDB ako bolo spomenute hore, no ak nechces aby si to sami museli uzivatelia instalovat tak by bolo najlepsie pre tvoju appku vytvorit instalacku ktora to urobi za nich. Alebo je tam este mozne pouzit service-based databazu

 
Nahoru Odpovědět 17. dubna 11:20
Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Odpovídá na Marian Benčat
Petr Kasnal:17. dubna 13:28

Jak píšou kluci víš buď nějakou zdarma nebo hosting zdarma.

Editováno 17. dubna 13:29
 
Nahoru Odpovědět 17. dubna 13:28
Avatar
Petr Klekner
Člen
Avatar
Odpovídá na Marian Benčat
Petr Klekner:17. dubna 13:31

Díky za odpověď. No na localDb bych to nechtěl mít chtěl bych to mít na netu. Nevíte o nějakém dobrém hostingu zdarma ? Samozřejmě si můžu koupit, ale jelikož de o blbůstku radši bych na nějakou zdarma. A druhý dotaz udělám to tak, že si prostě přenastavím config a entity framework s tím nebude mít problém ?

 
Nahoru Odpovědět 17. dubna 13:31
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Klekner
Marian Benčat:17. dubna 18:24

prenastavis config a v databazi vytvoris tu strukturu ( pustis DDL+DML scripty, nebo pustíš initial migraci EF)

Editováno 17. dubna 18:24
Nahoru Odpovědět 17. dubna 18:24
Totalitní admini..
Avatar
Petr Klekner
Člen
Avatar
Odpovídá na Marian Benčat
Petr Klekner:19. dubna 7:21

Jo tkhle přesně jsem to udělal a funguje to. Založil jsem si sql db se vzdalenym přistupem u jednoho hostingu zdarma a pustil initialize migraci je to fkt jednoduchy. Dík moc za pomoc

 
Nahoru Odpovědět  +1 19. dubna 7:21
Avatar
Marian Benčat
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Klekner
Marian Benčat:19. dubna 9:25

tak jhestli ti nekdo pomohl, tak oznac jeho odpoved jako reseni a uzavri to, at to tu nevisí. Diky

Nahoru Odpovědět 19. dubna 9:25
Totalitní admini..
Avatar
Petr Klekner
Člen
Avatar
Odpovídá na Marian Benčat
Petr Klekner:23. dubna 7:18

Ano onlouvám se.

 
Nahoru Odpovědět 23. dubna 7:18
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.