Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Petr Nymsa:6.2.2014 20:06

Ahoj, používáte někdo z Vás ReSharper ? Koukám že toho umí mraky ? Doporučíte ?
http://www.jetbrains.com/resharper/

Editováno 6.2.2014 20:06
Odpovědět  +1 6.2.2014 20:06
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Jan Vargovský:6.2.2014 20:16

Určitě doporučuju :)

 
Nahoru Odpovědět 6.2.2014 20:16
Avatar
exyi
Redaktor
Avatar
exyi:6.2.2014 20:29

Mám nainstalováno, používal jsem, ale ze začátku mě hodně otravoval - musel jsem toho hromadu povypínat, omezovat atd. a hlavně se mi pak začalo Visual Studio zasekávat takže jsem vypnul ho celý (což je mimochodem skvělá funkce).

 
Nahoru Odpovědět 6.2.2014 20:29
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Petr Nymsa:6.2.2014 20:49

Copak znám ho dýl, ale teď jsem hledal jestli umí VS generovat cyhtře konstruktor podle vybraných Properties - neumí. ReSharper ano. Přemýšlím jestli má smyl ho instalovat, ale vypadá hodně dobře :)

Nahoru Odpovědět 6.2.2014 20:49
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Jan Vargovský:6.2.2014 22:33

Smysl to má, ale jak jsem viděl jak to zdegenerovalo jednoho programátora na kurzu, tak mě to odradilo :)

 
Nahoru Odpovědět 6.2.2014 22:33
Avatar
Lako
Člen
Avatar
Lako:7.2.2014 21:58

Podle mě fajn. Začínám s tím a umí to parádní věci. Taky tě to drží v nějakých konvencích, které si můžeš přenastavit či povypínat...
Umí to třeba převracet foreache do linqových dotazů...

 
Nahoru Odpovědět 7.2.2014 21:58
Avatar
Neaktivní uživatel:8.6.2015 15:02

Řadu užitečných klávesových zkratek a triků pro ReSharper jsem popsal ve svém článku: https://www.miroslavholec.cz/…io-resharper. ReSharper také pravidelně školím, takže jsem z užitečných klávesových zkratek sestavil i jednoduchý cheat sheet: https://www.miroslavholec.cz/…-cheet-sheet

Nahoru Odpovědět 8.6.2015 15:02
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Posix
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Posix:8.6.2015 15:29

Jak ho to zdegenerovalo? :D

Nahoru Odpovědět 8.6.2015 15:29
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Posix
Jan Vargovský:8.6.2015 15:38

Tak, ze bez něj neuměl nic napsat :D

 
Nahoru Odpovědět 8.6.2015 15:38
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Neaktivní uživatel:8.6.2015 15:53

Myslím, že tam bola chyba asi v niečom inom, nie v R# :D

Nahoru Odpovědět 8.6.2015 15:53
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.