Diskuze: Rozlišenie

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Rozlišenie American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
thebestgamesify:3.2.2015 19:39

Ahoj , robim program na jednu sútaž na PC mi všetko facha je to prehliadač.
No ale ked som to dneska v škole vyskúšal na NTBkoch tak mi tam hodilo polovicu aplikacie
Nemal som tam vyhladavanie stranok iba polovicu aplikacie.
Prosim poradte neviem čo mam robit :/

 
Odpovědět 3.2.2015 19:39
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
Michal Štěpánek:5.2.2015 10:34

a v čem to děláš?

Nahoru Odpovědět 5.2.2015 10:34
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
thebestgamesify:5.2.2015 11:43

v c#

 
Nahoru Odpovědět 5.2.2015 11:43
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
Michal Štěpánek:5.2.2015 13:13

Trošku podrobněji by to nešlo? Co konkrétně máš jak zobrazeno, že se ti to jinde nezobrazí? Děláš to ve WF nebo WPF?

Nahoru Odpovědět 5.2.2015 13:13
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
thebestgamesify:5.2.2015 14:18

No delam to v WPF a když som na NTB tak ta aplikacia sa spusti ale iba polovica z nej a ta druha polovica je za obrazovkou.
Ale mam trochu okno kde sa nastavuje roztahovanie okna

 
Nahoru Odpovědět 5.2.2015 14:18
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
Michal Štěpánek:5.2.2015 15:50

Co přesně znamená "Ale mam trochu okno kde sa nastavuje roztahovanie okna"? Jakou máš nastavenou velikost toho okna?

Nahoru Odpovědět 5.2.2015 15:50
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Luboš Běhounek (Satik):5.2.2015 15:58

Nemáš tu aplikaci prostě jen moc velkou? Pokud jsi ji třeba vytvářel na monitoru s rozlišením 1920x1080, tak pak třeba na noťasu s 1024*768 uvidíš jen kus toho okna :) .

Nahoru Odpovědět 5.2.2015 15:58
:)
Avatar
thebestgamesify:5.2.2015 16:10

Luboš Behounek jj maš pravdu tak nevieš ako to mam vyriešit?

 
Nahoru Odpovědět 5.2.2015 16:10
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
Luboš Běhounek (Satik):5.2.2015 16:17

Udělat to v menším rozlišení a nebo velikosti komponent nastavovat dynamicky.

Nahoru Odpovědět 5.2.2015 16:17
:)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.