Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
Tomáš Hauser:18.3.2018 22:08

Dají se nějak savnout metody, abych si u programu na začátek napsal třeba using MojeMetody; a automaticky by si je to vyhráblo z toho úložiště, když bych třeba do kódu napsal if (IsPrime(k) == true) ..., protože bych měl svoji IsPrime metodu uloženou někde mimo?

 
Odpovědět
18.3.2018 22:08
Avatar
Tomáš Hauser:18.3.2018 22:09

Stačí jen nazvat to, co potřebuju a dohledám si to. Jen to nějak neumím zformulovat do googlu. :D

 
Nahoru Odpovědět
18.3.2018 22:09
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Tomáš Hauser
Michael Škrášek:18.3.2018 22:32

Pokud jsem to správně pochopil, řešením bude, když naprogramuješ vlastní knihovnu a pak ji přidáš do referencí u projektu, kde ji chceš použít. Pak už jen napíšeš své using MojeMetody; :)

Editováno 18.3.2018 22:33
Nahoru Odpovědět
18.3.2018 22:32
"I choose a lazy person to do a hard job. Because that person will find an easy way to do it. " Bill Gates
Avatar
Odpovídá na Michael Škrášek
Tomáš Hauser:18.3.2018 23:57

Ok, takže "vlastní knihovny", dík moc. :)

 
Nahoru Odpovědět
18.3.2018 23:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.