IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze: Scroll Label-u a RichTextBox-u naraz

Aktivity
Avatar
roks
Člen
Avatar
roks:24.9.2013 18:32

Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, ako by som mohol "scrollovať" Label zároveň s RTB? :)

 
Odpovědět
24.9.2013 18:32
Avatar
David Hartinger
Vlastník
Avatar
Odpovídá na roks
David Hartinger:24.9.2013 18:49

Jak chceš scrollovat label? Spíše nám řekni co děláš.

Nahoru Odpovědět
24.9.2013 18:49
New kid back on the block with a R.I.P
Avatar
roks
Člen
Avatar
Odpovídá na David Hartinger
roks:24.9.2013 19:15

Teda nie priamo scrollovať, ale ja neviem, zmenič jeho polohu tak aby bolo vidno text, ktorý chcem mať pri scrollovaní ... Chcel by som spraviť, aby každá RTB.Lines mala svoje číslo, teda očíslovať riadky. Ale našiel som iba také, kde sa pridávajú podľa toho, či sa pridá RTB.Lines, ale ja by som skôr chcel aby napr. label boli čísla od 1 po povedzme 10 000 a či by sa to dalo nejak meniť pri scrollovaní, že mi ukáže čísla tých Lines, ktoré potrebujem

 
Nahoru Odpovědět
24.9.2013 19:15
Avatar
David Hartinger
Vlastník
Avatar
Odpovídá na roks
David Hartinger:24.9.2013 19:25

Aha, tak to smysl dává, já se tu radši už ptám :D Koukni sem: http://www.codeproject.com/…x-in-NET-2-0

Nahoru Odpovědět
24.9.2013 19:25
New kid back on the block with a R.I.P
Avatar
roks
Člen
Avatar
Odpovídá na David Hartinger
roks:24.9.2013 20:03

To verím :) ... aha, ten kód VScroll, kuknem si to diki :)

 
Nahoru Odpovědět
24.9.2013 20:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.