Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Shuffle

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Shuffle American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
KlimiCZ
Člen
Avatar
KlimiCZ:18.4.2014 11:25

Ahoj potřeboval bych udělat shuffle ,ale nevím jak to udělat a vím že tady byl machr ,ale ten kod nechapu a potřeboval bych vysvětlit.
Potřebuji poházet pole nebo list s 8 číslama od 1 do 8
Vysvětlujte prosím jako malému děcku protože to absolutně nechápu :)

Odpovědět 18.4.2014 11:25
Nesnaž se zakrýt něco, co jsi provedl úmyslně. Svět je tak malý, že dotyčný se to stejně dozví.
Avatar
Odpovídá na KlimiCZ
Michal Žůrek (misaz):18.4.2014 11:51

prostě nějakým cyklem budeš náhodně prohazovat prvky v tom listu

Nahoru Odpovědět 18.4.2014 11:51
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.