Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Slovíčko global

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Slovíčko global American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Petr Nymsa:21.4.2013 21:17

Vysvětlí mi co je toto pravděpodobně za zrůdnost ? :) Generuje to VS když dáváte obrázek z Resources

this.nodeBlock1.ButtonDeleteImage = global::Databaze.Properties.Resources.image;

Přeci to jde zapsat i takto ne ?

this.nodeBlock1.ButtonDeleteImage = Databaze.Properties.Resources.image;
Odpovědět 21.4.2013 21:17
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.