Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
bares69
Člen
Avatar
bares69:24.6.2013 14:11

Ahoj, chci se zeptat, nevíte někdo, jak vyřešit problém, že když spouštím webovou ASP.NET aplikaci přes Chrome ve VS (localhost), tak se mnohokrát nenačte nebo to hrozně dlouho trvá (v jiných nainstalovaných prohlížečích ok)? Díky

 
Odpovědět
24.6.2013 14:11
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na bares69
David Čápka:24.6.2013 14:34

Tohle mi jednou dělal Chrome i na lokálním Apache, prostě jsem to otevíral ve FF.

Nahoru Odpovědět
24.6.2013 14:34
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Lako
Neregistrovaný
Avatar
Lako:25.6.2013 9:26

A dělá to jenom chrome? Co ff, nebo opera?
A co znamená spouštím aplikaci? Myslíš když je debuguješ? Jakože máš tam nahoře u té zelené šipečky chrome a po zmačknutí F5 se to laguje?

Zkus to spustit bez debugu...
Zkus to spustit třeba v IE s debugem, url zkopíruj a spusť v chromu..

Jak to dopadlo?

 
Nahoru Odpovědět
25.6.2013 9:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.