Avatar
khoudy54
Člen
Avatar
khoudy54:20.1.2014 19:52

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je mozne nejak vytvořit správce procesů. Stačí pouze to jak bych mohl získat seznam běžících procesů. Děkuju za odpovědi

 
Odpovědět 20.1.2014 19:52
Avatar
Odpovídá na khoudy54
Michal Žůrek (misaz):20.1.2014 20:00

seznam běžících procesů získáš pomocí statické metody

Process.GetCurrentProcess()
Nahoru Odpovědět 20.1.2014 20:00
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
khoudy54
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 20.1.2014 20:16
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.