Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
pcportal
Člen
Avatar
pcportal:4.1.2013 18:51

Ahoj, neví někdo prosím jak udělat, aby se program rovnou po spuštění nezobrazil na liště, ani jako okno, nýbrž rovnou v system tray oblasti, tedy se mi nezobrazí žádné okno, ale pouze ikonka v té oblasti vedle hodin.

Odpovědět
4.1.2013 18:51
Žijeme jen jednou!
Avatar
Aaron
Redaktor
Avatar
Aaron:4.1.2013 18:59

Promiň, že se ptám, ale myslíš aplikaci (hru), kterou sis vytvořil, nebo aplikaci od někoho jiného. Popřípadě, pokud sis ji vytvořil, tak v čem ji děláš?

 
Nahoru Odpovědět
4.1.2013 18:59
Avatar
pcportal
Člen
Avatar
pcportal:4.1.2013 19:02

Ano, jde o aplikaci, která nebude vyžadovat kontakt s uživatelem, ale bude pracovat samostatně. Dělám to v Microsoft Visual Studiu :)

Nahoru Odpovědět
4.1.2013 19:02
Žijeme jen jednou!
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na pcportal
David Čápka:4.1.2013 19:08

K Tray ikoně je myslím komponenta NotifyIcon, je tu na to hezký tutoriál. Formulář skryj ve FormLoad pomocí Hide(), z lišty ho skryješ pomocí ShowInTaskbar = false;

Nahoru Odpovědět
4.1.2013 19:08
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
pcportal
Člen
Avatar
pcportal:4.1.2013 19:19

Děkuji, o tom článku vím... Vše už mi funguje, opravdu děkuji...

Editováno 4.1.2013 19:21
Nahoru Odpovědět
4.1.2013 19:19
Žijeme jen jednou!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.