Využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu
python week

Diskuze: Start process fail

Aktivity
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:2.4.2013 19:12

Ahoj, mám takový problém se spuštěním určitého programu, ve svém kódu mám třídu která má statické metody aby k ní byl jednodušší přístup. Jedna z metod je:

public static void RunProgram(string path)
{
    Process pr = new Process();
    pr.StartInfo = new ProcessStartInfo(path);
    pr.Start();
}

ovšem tato metoda funguje "divně" mám na mysli asi to že některé programy spustí, ale u jiných mi po načtení programu ten program hlásí že přestal pracovat. Ovšem když ten program spustím normálně z plochy tak tam není problém. Nevíte někdo čím to může být?

Odpovědět
2.4.2013 19:12
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Michal Žůrek - misaz:2.4.2013 21:58

Není něco v prohlížeči událostí? Víš jistě že spouštíš správnou aplikaci? Na ploše jsou (obvykle) jenom zástupci.

 
Nahoru Odpovědět
2.4.2013 21:58
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Theodor Johnson:2.4.2013 22:55

Mám tam kontrolu jestli soubor má příponu exe, jsem si jistej že spouštím správnou, okno naběhne stejně jako bych ji spustil normálně, ale s tím rozdílem že normálně mi to po spuštění nepřestane pracovat

Nahoru Odpovědět
2.4.2013 22:55
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Michal Žůrek - misaz:3.4.2013 6:20

A abych to dobře pochopil, přestane pracovat tvoje aplikace nebo ta kterou spouštíš? V prohlížeči událostí opravdu nic není? Obvykle se tam napíše proš aplikace spadla.

 
Nahoru Odpovědět
3.4.2013 6:20
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Theodor Johnson:3.4.2013 23:06

V prohlížeči událostí jsem nic nenašel. Přestane pracovat program který spouštím.

Nahoru Odpovědět
3.4.2013 23:06
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Michal Žůrek - misaz:4.4.2013 6:25

Tvá aplikace ho spustí správně, pokud by ho spouštěla špatně tak ti to minámálně hodí vyjimku...

 
Nahoru Odpovědět
4.4.2013 6:25
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.