Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
C# week
Avatar
khoudy54
Člen
Avatar
khoudy54:11.12.2013 15:58

Ahoj chci si udělat vlastní Textovej Editor. Ale nevím jak si vytvořít stránkování jako je ve Wordu. A pak jsem se chtěl ještě zeptat jak vytvoři pravítko atd. + Jak umožnit abych mohl do textboxu (nebo tak neco) vkládat obrázky. Děkuji

 
Odpovědět
11.12.2013 15:58
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na khoudy54
Zdeněk Pavlátka:11.12.2013 16:09

Tohle už přes textBox nepůjde. Asi to nepůjde jinak, než ručně kreslit do pictureBoxu.

Nahoru Odpovědět
11.12.2013 16:09
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.