Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: String.contains [C#]

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) String.contains [C#] American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Odpovídá na michael.svrcek
michael.svrcek:12.5.2015 19:06

Jeja sorry potom co jsem to sem přidal všim jsem si že v podmínce nemám určený jaký string z pole chci kontrolovat. Omlouvám se za zbitečné téma :/.

Editováno 12.5.2015 19:08
 
Odpovědět 12.5.2015 19:06
Avatar
patrik.valkovic
Šéfredaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět  -1 12.5.2015 19:08
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
Odpovídá na patrik.valkovic
michael.svrcek:12.5.2015 19:10

A ted jsem dokonce smazal původní příspěvek (já jsem ale případ). Ale děkuju za pomoc podívám se na to ;)

 
Nahoru Odpovědět 12.5.2015 19:10
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.