dodání ihned! nové
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF

Diskuze: String z textového souboru

Aktivity
Avatar
David
Člen
Avatar
David:1.6.2014 23:29

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jak mám udělat to aby můj program četl string z textového souborů txt... např v textovém souborů bude:
něco1 = text1
něco2 = text2
a aby to Visual Basic přečetl a u např label1 byl by text ze stringu něco1 a u label2 text ze stringu něco2...
Máte nějaké nápady? Já jsem na internetu nic nenašel...

 
Odpovědět
1.6.2014 23:29
Avatar
Luboš Běhounek Satik
Autoredaktor
Avatar
Odpovídá na David
Luboš Běhounek Satik:2.6.2014 0:12

Touhle funkcí
http://msdn.microsoft.com/…vs.110).aspx?…
si soubor načteš do pole stringů, pak pro každý string zavoláš Split podle znaku = a v kolekci Controls u formuláře vyhledáš Control s tím názvem a přiřadíš mu tu hodnotu, co jsi vyparsoval.

Nahoru Odpovědět
2.6.2014 0:12
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David
Člen
Avatar
David:2.6.2014 12:43

Děkuji moc :)

 
Nahoru Odpovědět
2.6.2014 12:43
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.