Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
discount 30
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:13.4.2013 23:50

Zdravím, když nastavím formu ShowIcon = false, abych skryl ikonu pouze u Title formu, tak mám v taskbaru a na liště ikonu defaultní od windowsu, dá se to nějak řešit, nebo budu muset mít ShowIcon jako true? Díky za odpovědi.

 
Odpovědět
13.4.2013 23:50
Avatar
denoy
Člen
Avatar
denoy:14.4.2013 2:04

Tak jsem experimentoval, jak bych to mohl obejít a vypadá to, že když dám prvně showicon = true, nechám form zobrazit a po 100 ms změním showicon na false, tak ve formu zmizí, ale v taskbaru zůstane, nějak to víc propracuju a bude to použitelné.

 
Nahoru Odpovědět
14.4.2013 2:04
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
paanoik
Člen
Avatar
paanoik:14.4.2013 8:13

ve svých appkách používám ..

private void Form_Resize(object sender, EventArgs e)
{
        //minimalizace do traye
        if (this.ShowInTaskbar && this.WindowState == FormWindowState.Minimized)
        {
                this.ShowInTaskbar = false;
                this.Hide();
        }
}

plus tam musí být logika na té tray ikoně pro obnovení do "viditelného stavu

Editováno 14.4.2013 8:13
 
Nahoru Odpovědět
14.4.2013 8:13
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.