Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Testování clickonce aplikací

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Testování clickonce aplikací American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Petr Čech (czubehead):20.5.2015 12:36

Zdravím, používám clickonce technologii na publikování aplikací. Problém je, že na uživatelských počítačích se některé věci chovají prostě jinak (parsování, vzhled formulářových komponent...). Moje současné řešení je dost krkolomné: Mám vytvořený ještě 1 projekt stranou, tak zkopíruji zdrojáky, přepíšu namespacy, udělám si instalačku, nainstaluju na jiný počítač a testuju. Řekněme, že to funguje, ale je to dost nepohodlné. Neznáte lepší způsob?

Odpovědět 20.5.2015 12:36
Why so serious? -Joker
Avatar
Petr Čech (czubehead):20.5.2015 17:25

No, tak asi zajdu na SO.

Nahoru Odpovědět 20.5.2015 17:25
Why so serious? -Joker
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
Jan Vargovský:20.5.2015 17:56

ClickOnce nepoužívám, každopádně používej OS independent věci, když se to chová pod jiným OS jinak. Toto moc nemá s click once moc společného, že UI vypadá jinak apod.

 
Nahoru Odpovědět 20.5.2015 17:56
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
sadlomaslox25:20.5.2015 20:39

jak se muze na jinem pocitaci jinak chovat parsovani ? :D

 
Nahoru Odpovědět  -1 20.5.2015 20:39
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na sadlomaslox25
Jan Vargovský:20.5.2015 20:44

Jiné nastavení OS => jiné formáty?

 
Nahoru Odpovědět  +2 20.5.2015 20:44
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.