Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Transparentnosť labelu

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Transparentnosť labelu American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
erik518
Člen
Avatar
erik518:29.10.2014 20:50

Čaute, potreboval by som poradiť prečo keď urobím transparentný label na PB tak mi ho posunie dole a nie na tom mieste kde chcem :/ Neviete v čom to môže byť ?
Kód:
label1.Parent = pictureBox1;
Naozaj neviem v čom to je .. pozeral som aj nejaké návody na internete im to ide .. naozaj nechápem :/. Môže byť niečo zle nastavené v PB ?

Vopred ďakujem za všetky odpovede :)

 
Odpovědět 29.10.2014 20:50
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.