Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Tvorba designeru

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Tvorba designeru American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Jandak
Člen
Avatar
Jandak:29.6.2014 12:24

Ahoj, potřeboval bych poradit, pouštím se do tvorby designeru GUI, chtěl bych jej udělat ve VS 2012 na win 8 (takze v metro stylu). Nevíte zda jde využít komponet (buttonu apod.) u win 8 jako třeba u Win formu, kde jdou normálně využít pro tvorbu vlastního designeru. Díky

 
Odpovědět 29.6.2014 12:24
Avatar
Odpovídá na Jandak
Michal Štěpánek:1.7.2014 12:51

Jsi si jistý, že chceš dělat "designer"? Dle mého názoru designer je prostředí, ve kterém se "něco" tvoří...
Popravdě, tvůj dotaz vypadá trochu zmateně...

Nahoru Odpovědět 1.7.2014 12:51
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.