Avatar
Kos
Člen
Avatar
Kos:3.5.2015 12:52

K události FormClosing jsem vytvořil metodu, která uloží všechny údaje do souboru.
Problém je, že když kliknu na křížek aplikace se vůbec nevypne.

 
Odpovědět 3.5.2015 12:52
Avatar
Odpovídá na Kos
Michal Žůrek (misaz):3.5.2015 12:55

a měníš nějak hodnoty parametru e? Pošli kód metody.

Nahoru Odpovědět 3.5.2015 12:55
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Kos
Člen
Avatar
Kos:3.5.2015 15:05

hodnotu parametru e vůbec neměním.

private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
{
    player.Save();
}

Na začátku programu by při kliknutí na křížek mělo dojít k vyjímce NullReference­Exception, ale nestane se tak.

 
Nahoru Odpovědět 3.5.2015 15:05
Avatar
rwn
Člen
Avatar
Odpovídá na Kos
rwn:3.5.2015 20:16

Můžeš zkusi i událost _FormClosed, jinak by mě zajímalo, jestli dojde vůbec k uložení, pokud se program nevypne, tak se třeba zacyklíš v tom .Save(), on se totiž program vypne, až dodělá tohle uložení..

Nahoru Odpovědět  +1 3.5.2015 20:16
Co můžeš naprogramovat dnes, neodkládej na zítřek.
Avatar
Odpovídá na Kos
Michal Štěpánek:3.5.2015 22:39

A když zakomentuješ tu akci

player.Save();

, tak se aplikace vypne?

Nahoru Odpovědět 3.5.2015 22:39
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Kos
Člen
Avatar
Kos:4.5.2015 17:24

Už jsem byl v koncích, když mě napadlo, použít F11. Mačkal jsem dokud jsem se nedostal do Metody Save() a zjistil jsem, že dochází k vyjímce. Program místo aby spadl zbytek metody přeskočil a nevypnul se.

 
Nahoru Odpovědět 4.5.2015 17:24
Avatar
Booo
Člen
Avatar
Booo:9.5.2015 17:25

naucit se debuggovat je velice dulezita a u trosku vesich projektu temer nezbytne .. :)

 
Nahoru Odpovědět  ±0 9.5.2015 17:25
Avatar
Člen
Člen
Avatar
Člen:11.5.2015 10:33

Udalosti formclosed a formclosing ;)

Nahoru Odpovědět  ±0 11.5.2015 10:33
...
Avatar
Kos
Člen
Avatar
Odpovídá na Booo
Kos:18.5.2015 18:02

Tohle je můj 1. větší projekt. Tak je asi jasný, že ještě neumím všechno co bych správně umět měl. :)

 
Nahoru Odpovědět 18.5.2015 18:02
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.