Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
zelingerka.M
Člen
Avatar
zelingerka.M:10.11.2013 17:18

ahoj lidi potřebovala bych pomoct s jedním programem do školy..ten soubor mám v exe ale potřebovala bych ho předělat do c#

 
Odpovědět 10.11.2013 17:18
Avatar
zelingerka.M
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 10.11.2013 17:21
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na zelingerka.M
Kit:10.11.2013 17:24

Hmm, tak to nevím, co bych s tím exe dělal. Ani ti nemám jak poradit, co máš špatně. Bez zdrojáku se blbě radí.

Nahoru Odpovědět 10.11.2013 17:24
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
zelingerka.M
Člen
Avatar
zelingerka.M:10.11.2013 17:31

Program má dělat to že si zvolim ze tří možností jako např čísla od 0 do 50 a vypíše se mi 10 náhodných

 
Nahoru Odpovědět 10.11.2013 17:31
Avatar
Michal Martinek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na zelingerka.M
Michal Martinek:10.11.2013 17:32

Co takhle to udělat poctivě? Zkus to a když nebudeš vědět, tak hledej, nebo se ptej.
Tohle použij s rozumem:
No je tu na devbooku i krásný seriál o disassemblování: http://www.itnetwork.cz/…ani-programu
No a jestli je to psané v C#, tak zkus JetBrains DotPeek: http://www.jetbrains.com/decompiler/

 
Nahoru Odpovědět 10.11.2013 17:32
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.