dodání ihned! nové
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. Zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací
PHP week
Avatar
apopphis
Člen
Avatar
apopphis:19.4.2014 16:00

Hojda,
mám menší problém, když se snažím uložit obsah listboxu do souboru, tak mi to z nějakého důvodu nejde, nevíte čím by to mohlo být? Přikládám část programu.
Předem děkuji za nápady.

FileStream db= new FileStream("sou­bor.txt", FileMode.Open);
StreamWriter sr = new StreamWriter(db);
sr.WriteLine(lis­tBox1.Text);
sr.Close();

 
Odpovědět
19.4.2014 16:00
Avatar
Odpovídá na apopphis
Michal Žůrek - misaz:19.4.2014 16:08

Příště použij tlačítko vložit zdrojový kód (viz. obrázek)
ListBox má atribut Text? Musíš cyklem projít každou položku v ListBoxu a uložit ji.

 
Nahoru Odpovědět
19.4.2014 16:08
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
apopphis
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
apopphis:19.4.2014 16:40

Ano, má atribut text.
S tím cyklem to vyzkouším a dám vědět, jak to šlo.

 
Nahoru Odpovědět
19.4.2014 16:40
Avatar
Odpovídá na apopphis
Michal Žůrek - misaz:19.4.2014 17:25

jo podíval jsem se do dokumentace píše se tam:

"Získá nebo hledá text v aktuálně vybrané položky ListBox."

Pokud potřebuješ z celého listu asi jediná možnost je projít ListBox.Items cyklem.

 
Nahoru Odpovědět
19.4.2014 17:25
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.