Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
apopphis
Člen
Avatar
apopphis:19.4.2014 16:00

Hojda,
mám menší problém, když se snažím uložit obsah listboxu do souboru, tak mi to z nějakého důvodu nejde, nevíte čím by to mohlo být? Přikládám část programu.
Předem děkuji za nápady.

FileStream db= new FileStream("sou­bor.txt", FileMode.Open);
StreamWriter sr = new StreamWriter(db);
sr.WriteLine(lis­tBox1.Text);
sr.Close();

 
Odpovědět 19.4.2014 16:00
Avatar
Odpovídá na apopphis
Michal Žůrek (misaz):19.4.2014 16:08

Příště použij tlačítko vložit zdrojový kód (viz. obrázek)
ListBox má atribut Text? Musíš cyklem projít každou položku v ListBoxu a uložit ji.

Nahoru Odpovědět 19.4.2014 16:08
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
apopphis
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
apopphis:19.4.2014 16:40

Ano, má atribut text.
S tím cyklem to vyzkouším a dám vědět, jak to šlo.

 
Nahoru Odpovědět 19.4.2014 16:40
Avatar
Odpovídá na apopphis
Michal Žůrek (misaz):19.4.2014 17:25

jo podíval jsem se do dokumentace píše se tam:

"Získá nebo hledá text v aktuálně vybrané položky ListBox."

Pokud potřebuješ z celého listu asi jediná možnost je projít ListBox.Items cyklem.

Nahoru Odpovědět 19.4.2014 17:25
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.