Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: V jakém programu mám napsat zdrojový kód

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) V jakém programu mám napsat zdrojový kód American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Zvon
Neregistrovaný
Avatar
Zvon:5.1.2011 17:42

hj, sem začátečník v c# a ctěl bych vědět, v jakém programu mám napsat zdrojový kód aby to pak byl soubor.exe ? předem dík za odpověď n;)

 
Odpovědět 5.1.2011 17:42
Avatar
sczdavos
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Zvon
sczdavos:5.1.2011 19:30

Ahoj,
zdrojový kód si můžeš napsat v jakém koli editoru např. notepad++.
Ale k jeho zkompilování do .exe souboru potřebuješ kompilátor. Jako je například profesionální Visual Studio, nebo freeware SharpDevelop.

Nahoru Odpovědět 5.1.2011 19:30
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
Zvon
Neregistrovaný
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 5.1.2011 20:47
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.