Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Zvon
Neregistrovaný
Avatar
Zvon:5.1.2011 17:42

hj, sem začátečník v c# a ctěl bych vědět, v jakém programu mám napsat zdrojový kód aby to pak byl soubor.exe ? předem dík za odpověď n;)

 
Odpovědět
5.1.2011 17:42
Avatar
sczdavos
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Zvon
sczdavos:5.1.2011 19:30

Ahoj,
zdrojový kód si můžeš napsat v jakém koli editoru např. notepad++.
Ale k jeho zkompilování do .exe souboru potřebuješ kompilátor. Jako je například profesionální Visual Studio, nebo freeware SharpDevelop.

Nahoru Odpovědět
5.1.2011 19:30
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Zvon
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Zvon:5.1.2011 20:47

Dík;)

 
Nahoru Odpovědět
5.1.2011 20:47
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.