Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme koordinátorku kurzů a programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
Java week
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
MadaraCZech:21.8.2014 14:05

Ahoj,
jaký datový typ mám zvolit, pokud mám obsah toto ? (/$$$$$$)

 
Odpovědět
21.8.2014 14:05
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět
21.8.2014 14:08
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
MadaraCZech:21.8.2014 14:09

Ten tam právě nejde.

Error   1       Value of type 'String' cannot be converted to '1-dimensional array of String'.
Editováno 21.8.2014 14:09
 
Nahoru Odpovědět
21.8.2014 14:09
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
MadaraCZech:21.8.2014 14:09

//double post

Editováno 21.8.2014 14:09
 
Nahoru Odpovědět
21.8.2014 14:09
Avatar
Odpovídá na MadaraCZech
Michal Žůrek - misaz:21.8.2014 14:42

pole stringů, píše ti to v té chybě. Pošli ukázku kódu kde to používáš.

 
Nahoru Odpovědět
21.8.2014 14:42
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
MadaraCZech:21.8.2014 14:58

Už jsem na to přišel sám, zapomněl jsem {} u pole.

 
Nahoru Odpovědět
21.8.2014 14:58
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
MadaraCZech:21.8.2014 15:07

Nevíš co s tímhle ?

vysledek(i) = vysledek(i) + art(i)

Např. i = 10, tak aby vysledek(i) byla proměnná vysledek10.

 
Nahoru Odpovědět
21.8.2014 15:07
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na MadaraCZech
Michal Žůrek - misaz:21.8.2014 15:11

nevím co je v těch proměnných.

 
Nahoru Odpovědět
21.8.2014 15:11
Avatar
MadaraCZech
Redaktor
Avatar
MadaraCZech:21.8.2014 15:25

Už jsem to vyřešil :D.

Co tohle ?

Error   1       Property 'Chars' is 'ReadOnly'.
vysledek(i) = vysledek(i) + art(i)
Editováno 21.8.2014 15:25
 
Nahoru Odpovědět
21.8.2014 15:25
Avatar
Lukáš Křehula
Redaktor
Avatar
Lukáš Křehula:22.8.2014 16:32

Nebylo by od věci napsat, co je vysledek(i) & art(i)
Jestli se snažíš sečíst integer a char tak ti to asi nepůjde.

 
Nahoru Odpovědět
22.8.2014 16:32
Avatar
Odpovídá na MadaraCZech
Michal Žůrek - misaz:22.8.2014 17:14

ve VB nejdou ovlivňovat znaky Stringu.

 
Nahoru Odpovědět
22.8.2014 17:14
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na MadaraCZech
Petr Čech:23.8.2014 16:44

Jestli jsem to pochopil dobře, tak vysledek(i) je funkce, co něco vrací...no a tomu prostě nic přiřadit nejde- je to readonly

Nahoru Odpovědět
23.8.2014 16:44
the cake is a lie
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Michal Žůrek - misaz:23.8.2014 16:47

výsledek je jak jsme se dozvěděli String a výsledek(i) vrátí znak toho stringu na pozici i. Tento znak je readonly, tudíž do něj nemůže nic dosadit. String je vesměs readonly pole.

 
Nahoru Odpovědět
23.8.2014 16:47
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.