Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy

Diskuze: VB.NET - Snímání obrazovky

Aktivity (5)
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:14.7.2015 21:50

V současné době se věnuji vývoji aplikace pro platformu Windows a teď mám problém se kterým si opravdu nevím rady a byl bych rád, kdyby mi vaše komunita pomohla tento problém vyřešit. Na internetu sem si našel spoustu tutoriálů i celých kódů, ale i tak mi prostě aplikace nefungovala. Můžu se zeptat, jestli by tu byl člověk, který by mi pomohl udělat to snímání, byl bych vděčný a měl by velký podíl na této aplikaci. Program zároveň obsahuje Screen a speciální Editor.

Děkuji

PS: Pro Admina - Toto není žádný nábor, jen se snažím vyřešit problém, nemazat prosím.

 
Odpovědět
14.7.2015 21:50
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
Michal Žůrek - misaz:14.7.2015 22:04

napiš konkrétní problém, ukaž kód, který ti nefunguje a tak.

 
Nahoru Odpovědět
14.7.2015 22:04
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:14.7.2015 22:12

No problémů je více, spíše hledám člověka, který by to zvládl udělat bez mé pomoci, samozřejmě za podíl na appce. V prvé řadě jde o to, že nejdou nahrát některé knihovny, nebo s neznámého důvodu jde vše v pořádku a jeden řádek o 12 písmenech prostě je špatně, ikdyž ho mám přesně opsaný z videa.

 
Nahoru Odpovědět
14.7.2015 22:12
Avatar
vodslon
Člen
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
vodslon:15.7.2015 9:24

Ahoj, konkrétně já nepotřebuji peníze ani podíl, ale potřebovali bychom kod, ve kterém Ti to nefunguje (hází chybu), protože tady z toho co si napsal, není alespon mě vůbec jasné, co potřebuješ :-) .

 
Nahoru Odpovědět
15.7.2015 9:24
Avatar
Patrik Valkovič:15.7.2015 9:43

Tohle je vše co potřebuješ.
http://stackoverflow.com/…nto-a-bitmap
Určitě už zvládneš napsat totožnou verzi pro VB. Pokud ne, nevím proč děláš takovou aplikaci...

Nahoru Odpovědět
15.7.2015 9:43
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:15.7.2015 10:24

Ahoj, děkuji za pomoc, jenže já špatně napsal problém, já potřebuji natáčet obrazovku, screenshot již dávno mám. Appka je dělaná ve visual basicu 10.

 
Nahoru Odpovědět
15.7.2015 10:24
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
Adam Ježek:15.7.2015 10:36

Udělej 30 screenshotů každou vteřinu a spoj to do videa :) :D

Nahoru Odpovědět
15.7.2015 10:36
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:15.7.2015 10:44

Netuším jak, nemam zkusenost s tímto a proto hledám pomoc.

 
Nahoru Odpovědět
15.7.2015 10:44
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Mlčoch
Adam Ježek:15.7.2015 11:22

já taky netušim jak, umim jenom C#, nikoli VB. Zkus si najít jak ve VB spojit fotky do videa a zbytek už bude snadnej, jenom to asi bude slušbě žrát výkon a bude to strašná prasárna :D

Nahoru Odpovědět
15.7.2015 11:22
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:15.7.2015 11:25

Děkuju za radu, ale raději počkam s vydáním appky a sezenu si na to člověka,

 
Nahoru Odpovědět
15.7.2015 11:25
Avatar
Patrik Valkovič:15.7.2015 11:41

C# a VB je téměř totožný, pouze syntaxe je rozdílná.
http://stackoverflow.com/…6324/3797407
Použij FileVideoWriter

Nahoru Odpovědět
15.7.2015 11:41
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
David Mlčoch
Redaktor
Avatar
David Mlčoch:15.7.2015 11:44

Dobře, děkuji

 
Nahoru Odpovědět
15.7.2015 11:44
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.