Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:4.5.2013 15:48

Ahoj, mám vytvořené pole int[,] ale potřebuju u něho zjistit počet znaků v řádku (v každém je stejný) a počet řádků. Nevěděl by jste někdo?

Odpovědět 4.5.2013 15:48
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Jiří Gracík:4.5.2013 15:53
pole.GetLength(0); // sloupečky
pole.GetLength(1); // řádky
Editováno 4.5.2013 15:54
Nahoru Odpovědět  +1 4.5.2013 15:53
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Jiří Gracík:4.5.2013 15:55

Počkej, jaký znaky v řádku? Vyjadřuj se přesně, máš pole integerů.

Nahoru Odpovědět 4.5.2013 15:55
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Theodor Johnson:4.5.2013 16:00

To vyjde v podstatě nastejno, podtstatný je pro mě kolik má pole čísel na šířku a kolik na výšku.

Nahoru Odpovědět 4.5.2013 16:00
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 4.5.2013 17:04
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Jiří Gracík:4.5.2013 17:04

// Double post

Editováno 4.5.2013 17:04
Nahoru Odpovědět 4.5.2013 17:04
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Theodor Johnson:4.5.2013 17:05

podstatný je že to funguje, jak to funguje na tom už nezáleží :D

Nahoru Odpovědět 4.5.2013 17:05
Přecházím na "Cross-Platform Development"
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
Jiří Gracík:4.5.2013 17:05

Nemůžu souhlasit, ale jak myslíš :D

Nahoru Odpovědět 4.5.2013 17:05
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.