Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
PHP week
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:21.7.2012 6:25

Dobrý den,
tato možnost tam je, ale její nastavování nemá na nic vliv. Už jsem se setkal s problémem při ukotvení - objekt nesmí být ukotven. Ale separátor tuto možnost ani nemá - tak v čem vězí ten problém? Děkuji.

 
Odpovědět
21.7.2012 6:25
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
David Čápka:21.7.2012 7:55

Vytvořil jsem StripMenu, vložil do něj 2 položky a mezi ně separátor. Tomu jsem dal visible = false. Vše fungovalo dle očekávání.

Nahoru Odpovědět
21.7.2012 7:55
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:21.7.2012 8:05

Chyba byla v podmínce,... :)

 
Nahoru Odpovědět
21.7.2012 8:05
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.