Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Virtuální klávesa

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Virtuální klávesa American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Tomáš Brůna:1.11.2015 15:44

Ahoj, nevíte někdo jak se dá "stisknout klávesa" kódem v programu?
Měla by z toho být klávesnice z arduina (mega).
Vyřešeno mám vše až na toto "mačkání kláves".
Předem všem děkuji za pomoc ;).

Odpovědět 1.11.2015 15:44
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brůna
Petr Čech (czubehead):1.11.2015 15:52

takto: https://inputsimulator.codeplex.com/
jen mají zastaralou stránku, používá se to jinak, tj statické metoda jsou teď instanční. Další způsob by byl Windows API, ale ta knihovna je lepší, i to umí spoustu blbostí

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 1.11.2015 15:52
Why so serious? -Joker
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Tomáš Brůna:1.11.2015 17:00

Super! Díky moc :)

Nahoru Odpovědět  +1 1.11.2015 17:00
Lepší být šprt než blbec :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.