Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: visual studio na tablete?

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) visual studio na tablete? American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Miroslava
Člen
Avatar
Miroslava:6.5.2015 16:29

Zdravim vsetkych, chcem sa len spytat ci sa da stiahnut fo tabletu c# aplikacia v ktorej by sa dali vytvarat aplikacie ako vo visual studiu alebo sharpdevelope. Tablet sa chystam kupovat a OS by som prispisobila ak by tajeto nieco existovalo pretoze nasla som len c# app kde mozno vytvarat len projekty v konzole. I ked trochu sa bojim odpovedi lebo viem ze potrebujem pre Visualko .NET framework ale aj tak chcem vediet ci uz niekto taketo zhanal

 
Odpovědět 6.5.2015 16:29
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Miroslava
Jan Vargovský:6.5.2015 16:32

Já na tabletu normálně VS mám.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 6.5.2015 16:32
Avatar
Odpovídá na Miroslava
Michal Žůrek (misaz):6.5.2015 16:36

na tabletech s Windows Visual Studio běží normálně.

Nahoru Odpovědět 6.5.2015 16:36
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Miroslava
Člen
Avatar
Miroslava:6.5.2015 16:42

ok dakujem takze utcite Windows OS :) Neviete ci existuje nieco aj na IOS?

 
Nahoru Odpovědět 6.5.2015 16:42
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Miroslava
Jan Vargovský:6.5.2015 16:49

VS Code.

Jo wait, IOS. To nevím, pochybuju.

Editováno 6.5.2015 16:49
 
Nahoru Odpovědět  +1 6.5.2015 16:49
Avatar
Miroslava
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Miroslava:6.5.2015 18:58

prosim ta a aky mas OS Na tablete Windows ci Android? a ako sa vola ta app?

 
Nahoru Odpovědět 6.5.2015 18:58
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Miroslava
Bogdan:6.5.2015 19:06

VS běží na tabletech kde je nainstalován Windows 8(.1) OS.

 
Nahoru Odpovědět 6.5.2015 19:06
Avatar
Odpovídá na Miroslava
Michal Štěpánek:6.5.2015 23:49

Poběží to, když tam bude windows, nicméně kódovat na dodykovém displeji bez fyzicky připojené klávesnice je takové harakiri... ;(

Nahoru Odpovědět 6.5.2015 23:49
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Jan Vargovský:6.5.2015 23:58

Tablet nemůže mít klávesnici? 2v1 zařízení ftw :)

 
Nahoru Odpovědět 6.5.2015 23:58
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Bogdan:7.5.2015 0:12

Mě by zajimalo jestli bude někdy Surface v Česku.

 
Nahoru Odpovědět 7.5.2015 0:12
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Bogdan
Jan Vargovský:7.5.2015 0:33

Microsoftstore?

 
Nahoru Odpovědět 7.5.2015 0:33
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Vargovský
Bogdan:7.5.2015 1:02

Tam to neposílají do Česka, nebo jo?
Minimálně odkaz na surface s cz lokalizaci mi háže 404, a vyhledávač v Českým storu surface nenajde.

Editováno 7.5.2015 1:03
 
Nahoru Odpovědět 7.5.2015 1:02
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Bogdan
Jan Vargovský:7.5.2015 7:18

Najdi si surface v jakémkoliv evropském storu a objednej. Já si tento týden kupoval lumii z Itálie :) jen problém je s formulářem, že si to musíš překládat :D

 
Nahoru Odpovědět  +1 7.5.2015 7:18
Avatar
Odpovídá na Miroslava
Jiří Janeček (Johnny):7.5.2015 13:42

Jakože nějaké programy na to jsou, přímo VS to není, ale psát v nich C# můžeš. Co ale všechno zvládnou, to netuším, zatím jsem je nezkoušel :)

 
Nahoru Odpovědět 7.5.2015 13:42
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 14 zpráv z 14.