Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Výběr z ListBoxu

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) Výběr z ListBoxu American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
tomkrata
Člen
Avatar
tomkrata:1.2.2014 11:08

Jak můžu vybrat v listBoxu nějaký Item a pak ho třeba tlačítkem smazat?

 
Odpovědět 1.2.2014 11:08
Avatar
Paradise
Redaktor
Avatar
Paradise:1.2.2014 11:15

Použil bych SelectionChanged event a pak vlastnost SelectedItem

 
Nahoru Odpovědět  +2 1.2.2014 11:15
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.