Avatar
tomkrata
Člen
Avatar
tomkrata:27.6.2013 12:58

Jak v kódu vycentruju objekt?

 
Odpovědět 27.6.2013 12:58
Avatar
Odpovídá na tomkrata
Neaktivní uživatel:27.6.2013 13:00

trochu se rozepis
mluvíš jako o buttonu?

Nahoru Odpovědět 27.6.2013 13:00
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
tomkrata
Člen
Avatar
tomkrata:27.6.2013 13:01

Mluvím o labelu
Chci tam měnit text, ale aby byl zárověň na středu, ten label

Editováno 27.6.2013 13:02
 
Nahoru Odpovědět 27.6.2013 13:01
Avatar
Odpovídá na tomkrata
Neaktivní uživatel:27.6.2013 13:10

a vizualne by to neslo?

Nahoru Odpovědět 27.6.2013 13:10
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na tomkrata
Michal Žůrek (misaz):27.6.2013 13:12

nevím co přesně chceš. Ale můžeš nastavit aby label měl pozici 0;0 a velký byl jako formulář. Label má vlastnost TextAlign, kde nastavíš middle center.

Nahoru Odpovědět 27.6.2013 13:12
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Ľuboš Čurgó
Redaktor
Avatar
Ľuboš Čurgó:27.6.2013 23:55

label ma v properties location kde si nastavis polovicu z form height(Y) a width(X)

Editováno 27.6.2013 23:55
 
Nahoru Odpovědět 27.6.2013 23:55
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.