Diskuze: vytvořit .exe v C#

C# .NET .NET (C# a Visual Basic) vytvořit .exe v C# American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
jirihavel01
Člen
Avatar
jirihavel01:3.3.2013 10:39

Ahoj lidi, potřebuju pomoc. CHtěl bych uložit projekt v souboru.exe, ale netušim jak. Mám Mic. Visual 2010 Ext.Díky moc

 
Odpovědět 3.3.2013 10:39
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jirihavel01
matesax:3.3.2013 10:43

Tak to postav... (F8, F5 i se spuštěním) Projdi si zdejší C# tutoriály - a ani jsi se nemusel psát...

 
Nahoru Odpovědět 3.3.2013 10:43
Avatar
mc
Člen
Avatar
mc:3.3.2013 19:18

Build solution - Nejlépe v Release Modu. V v podadresáři \bin\Release (nebo Debug) adresáře s projektem pak najdeš <NazevProjektu>.exe

 
Nahoru Odpovědět 3.3.2013 19:18
Avatar
Mediel
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jirihavel01
Mediel:6.3.2013 14:03

Jj, jak pise mc a matesax ... Zkompiluj projekt pomoci F5, nebo ctrl+F5 a pak si najdi cestu, kde mas projekt ulozeny. Otevri slozky a proklikej se k exe. :)

Muze to vypadat nejak takhle:

C:\Slozka1\Sloz­ka2\NazevProjek­tu\NazevProjek­tu\bin\slozka DEBUG nebo RELEASE\exeSoubor :)

Nazev projektu je tam doopravdy 2x ;) A muzes si vybrat z jake slozky to spustis... :)

GL

Nahoru Odpovědět 6.3.2013 14:03
Nechci vám ukazovat, jak dobrý jsem já ... Chci vám ukázat, jak dobrý můžete být vy ... Když uvěříte ... V sami sebe...
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Mediel
matesax:6.3.2013 14:52

2X tam nemusí být - záleží na nastavení...

 
Nahoru Odpovědět 6.3.2013 14:52
Avatar
Mediel
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Mediel:6.3.2013 15:26

Ocekaval jsem, ze budes oponovat, samozrejme, ze tam nemusi byt 2x, ja tam treba nemam ani RELEASE ;)

Proto jsem tam psal, ze to MUZE vypadat... ;)

Editováno 6.3.2013 15:27
Nahoru Odpovědět  +1 6.3.2013 15:26
Nechci vám ukazovat, jak dobrý jsem já ... Chci vám ukázat, jak dobrý můžete být vy ... Když uvěříte ... V sami sebe...
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Mediel
matesax:6.3.2013 16:09

Mě jen štvou složité konstrukce - nač mít jednu aplikaci 600x... :) S tím zápolím dost často - napřiklad PekWM má tisíce konfiguráků - stačila by jedna sada...

 
Nahoru Odpovědět 6.3.2013 16:09
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:6.3.2013 16:14

IceWM má 5 konfiguráků. Myslím si, že PekWM jich nebude mít o mnoho víc.

Tobě vadí složité konstrukce? :)

Nahoru Odpovědět 6.3.2013 16:14
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:6.3.2013 16:27

Jedna sekce je v home, druhá home/local, třetí v usr/share/pekwm další v etc/pekwm a poslední jsem odstranil už nevím odkud. (Smazal jsem všechny přebytečné - ale znovu se vygenerovaly... :) )

 
Nahoru Odpovědět 6.3.2013 16:27
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:6.3.2013 16:40

Adresáře home, home/local, usr/share/pekwm ani etc/pekwm mi nic neříkají. To všecho máš ve svém domovském adresáři?

IceWM má konfiguráky jen v adresářích /etc/X11/icewm a ~/.icewm

Nahoru Odpovědět 6.3.2013 16:40
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:6.3.2013 16:46

usr a etc jsou systémové - má je Linux i BSD...

"IceWM má konfiguráky jen v adresářích /etc/X11/icewm a ~/.icewm"

Proč se tedy etc divíš? :)

(home myslím ~/) ==> /home/*** (*** je jméno uživatele)

Editováno 6.3.2013 16:48
 
Nahoru Odpovědět 6.3.2013 16:46
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:6.3.2013 16:48

Aha, ty jsi měl na mysli adresáře /etc a /usr. Tak to je jiná...

Nahoru Odpovědět 6.3.2013 16:48
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.