Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy

Diskuze: wpf WindowChrome full screen

Aktivity (5)
Avatar
ORRNY99
Člen
Avatar
ORRNY99:17.8.2015 21:53

Ahoj lidi,
mám další problém snažím se udělat styl okna upravit pomoci WindowChrome ale zde nastává jede problém nejde mi fullscreen. Když se pokouším o fullscreen tak se neskryje taskbar. Díky

  xmlns:shell="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation/shell"
       xmlns:System="clr-namespace:System;assembly=mscorlib"
       Title="MainWindow" Height="350" Width="525">
   <Window.Resources>
       <System:Double x:Key="CaptionShellHeight">5</System:Double>
       <GridLength x:Key="CaptionRowHeight">5</GridLength>
   </Window.Resources>
   <Window.Style>
       <Style TargetType="{x:Type Window}">
           <Setter Property="shell:WindowChrome.WindowChrome">
               <Setter.Value>
                   <shell:WindowChrome CaptionHeight="{StaticResource CaptionShellHeight}"
                                       CornerRadius="0"
                                       GlassFrameThickness="0,0,0,1"
                                       NonClientFrameEdges="None"
                                       ResizeBorderThickness="5"
                                       UseAeroCaptionButtons="true"/>
               </Setter.Value>
           </Setter>
       </Style>
   </Window.Style>

private void fullscreen(object sender, RoutedEventArgs e)
       {
           if (this.WindowState == WindowState.Maximized)
           {
               this.WindowStyle = System.Windows.WindowStyle.SingleBorderWindow;
               this.WindowState = WindowState.Normal;
           }
           else
           {
               this.WindowStyle = System.Windows.WindowStyle.None;
               this.WindowState = WindowState.Maximized;
           }
       }
 
Odpovědět
17.8.2015 21:53
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
ORRNY99
Člen
Avatar
Odpovídá na ORRNY99
ORRNY99:17.8.2015 22:01

Tak jsem to vyřešil zapomněl jsem tam přidat WindowStyle="None" jsme blb

 
Nahoru Odpovědět
17.8.2015 22:01
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.