Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
user
Redaktor
Avatar
user:14.8.2012 2:17

Cau,
prosím vás mám problém který se mi nedaří vyřešit...
Mám komponentu pro práci s textem, nepřetěžuji její metodu Draw(), pokud tuto metodu zavolám v metodě Draw jiné třídy, spriteFont se nevykreslí...

pokud ale komponentě pro práci s textem přetížím metodu Draw, spriteFont se vykreslí...
V čem může být problém?

 
Odpovědět
14.8.2012 2:17
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na user
David Čápka:14.8.2012 11:03

A jsi v spriteBatch.Be­gin(); a spriteBatch.End();?

Na XNA se podrobněji teprve chystám, musel bych se podívat, jak jsem toto řešil.

Nahoru Odpovědět
14.8.2012 11:03
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
user
Redaktor
Avatar
user:14.8.2012 15:29

jasně, jsem ve begin() - end(), prave mi je to dost divny, protoze kdyz tento sami zpusob udelam s vykreslenim textury, tak vse funguje... Žádnou chybu, nebo varovaní ve Visual studiu taky nic, a to je uz co rict :)

 
Nahoru Odpovědět
14.8.2012 15:29
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.