Využij akce až 30% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
discount week 30
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Petr Nymsa:24.1.2013 20:50

Zdravím, je nějaká možnost implementovat form přímo do hry ? Potřeboval bych si udělat Editor map a mít tam různé komponenty. Vím že by šlo udělat si vlastní komponenty, které by dědily od potřebných komponent (button, textbox, listview,...). Možná by bylo lepší udělat editor vůbec jako samostatný program přímo ve WinForm ale nejsem si jistý jak zlvádnu vykreslování mapy v editoru a vůbec. Někdo nějaký nápad, tip ? Děkuji :)

Odpovědět
24.1.2013 20:50
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.