Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
rrepin15
Člen
Avatar
rrepin15:22.9.2015 16:47

Zdravím, nemáte nějaký tip na takové "zakázání minimalizace programu"? Myslím to tak že program bude běžet přes celý monitor a když zmácknu třeba ctrl+alt+delete nebo tlačítko windows tak se to neminimalizuje.

 
Odpovědět
22.9.2015 16:47
Avatar
Milan Křepelka
Redaktor
Avatar
Milan Křepelka:22.9.2015 17:03

https://msdn.microsoft.com/…vs.110).aspx

private void Form1_Resize(object sender, EventArgs e)
       {

           if (this.WindowState == FormWindowState.Minimized)
           {
// nastavím původní velikost

           }
        }

Jinak samotné obcházení fcí OS považuji za nesmysl

 
Nahoru Odpovědět
22.9.2015 17:03
Avatar
rrepin15
Člen
Avatar
Odpovídá na Milan Křepelka
rrepin15:22.9.2015 17:29

Ale tak nějaké hry to mají.

 
Nahoru Odpovědět
22.9.2015 17:29
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
vodslon
Člen
Avatar
Odpovídá na rrepin15
vodslon:23.9.2015 8:21

Ahoj dobré je tam dát do Form1.Designer.cs do skládání Form1 hodnotu this.FormBorder­Style = System.Window­s.Forms.FormBor­derStyle.None; , která Ti sundá tu "lištu" nahoře s ikonama pro minimalizaci, maximalizaci a zavření. Problém je s tím, že ctrl + alt + delete prakticky zamezit nejde, protože ho chytá Winlogon.exe a ten má přednost. Zkus googlit,ale já jsem to už jednou hledal a na nic moc jsem nepřišel.

 
Nahoru Odpovědět
23.9.2015 8:21
Avatar
vodslon
Člen
Avatar
Odpovídá na vodslon
vodslon:24.9.2015 9:51

spíše než mínus bych uvítal, jak se to dá udělat.

 
Nahoru Odpovědět
24.9.2015 9:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.