Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu
birthday
Avatar
Garrom Orc Shaman:30.10.2015 23:32

ahoj všichni.Dělám menší hru v unity3d a potřeboval bych vědět jak za určitích podmínek vykreslit sprite do UI.Já tam mám 4 body zdraví a 5 životů(životy se nezabívejte),mám pro každý bod zdraví sprite a potřeboval bych ho vykreslit do UI na určité pozici a určité velikosti.
jsem nováček jak v Csharp tak v Unity3d a ocením pomoc.

Odpovědět
30.10.2015 23:32
Life for Code, Code for Life. I chose my path, I should stick on it.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.