Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp

Diskuze: Získání dat z HTML elementu

Aktivity (5)
Avatar
Verquido
Redaktor
Avatar
Verquido:18.10.2015 11:15

Zdravím, potřeboval bych poradit jak získat data z web stránky, konkrétně z nějakého elementu třeba tabulky. Abych si je třeba stáhl a potom s nimi mohl třeba pracovat. Tohle sem ještě nedělal tak bych potřeboval od začátků. Slyšel sem něco o HtmlElement.Ge­tAttribute Ale nevim přesně.. Tak kdo by byl tak ochotný a třeba mi tu i dal nějakou ukázku moc bych si toho vážil. Nějak ani nevím kde začít.

Díky moc :)

Editováno 18.10.2015 11:16
 
Odpovědět
18.10.2015 11:15
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Verquido
Petr Čech:18.10.2015 13:40

Podívej se na tohle: https://github.com/…etre/CsQuery
Je to dost intuitivní, ale případně ti napíšu rovnou kód. PS: tvůj jiný příspěvek je o Androidu, jsi si jist, že to je ve správné sekci a nechceš Javu, že?

Nahoru Odpovědět
18.10.2015 13:40
the cake is a lie
Avatar
Verquido
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Verquido:18.10.2015 13:46

Ano ano, sem si toho vědom :) Jen sem udělal v c# aplikaci která by byla možná lepší v Androidu tak sem myslel že bych to skusil víš :)

A díky :) Snad se v tom vyzám :D

Editováno 18.10.2015 13:46
 
Nahoru Odpovědět
18.10.2015 13:46
Avatar
Verquido
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Verquido
Verquido:18.10.2015 13:49

Hmm, tak ne. Nevyznám :D promiň, ale bohužel.

Jde mi přesně jen o to abych klikl a ono mě to samo přihlásilo na bakaláře, vytáhlo známky třeba ještě spočítalo průměr a abych furt nemusel chodit na web bakalářů.. jen takové ulehčení pro mě . A taky bych se z toho mohl dost naučit :)

 
Nahoru Odpovědět
18.10.2015 13:49
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Verquido
Petr Čech:18.10.2015 14:22

S baakláři jsem dělal, je to psycho, protože se struktura těch stránek mění v čase. Tady je celý zdroják mého řešení, dokonce by to mělo být univerzální pro více škol. Jen to funguje pouze pro určitou verzi:
https://github.com/…head/Bigybox
Oni totiž zrovna bakaláři jsou dost složití na parsovaní, a i přihlášení (ikdyž na to jsem už přišel).

Editováno 18.10.2015 14:24
Nahoru Odpovědět
18.10.2015 14:22
the cake is a lie
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Verquido
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Verquido:18.10.2015 15:18

Píše mi to nějaký Error že BakalariAPI.dll is missing :(

 
Nahoru Odpovědět
18.10.2015 15:18
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Verquido
Petr Čech:18.10.2015 15:22

Jo, je to rozbité, to není na to, že bys to mohl použít. Nicméně můžeš použít fragmenty kódu, třeba právě to přihlášení a CookieAwareWeb­client.
V rámci zachování zdravého rozumu tě ale musím od té myšlenky odradit. Asi 1/2 roku jsem dával do kupy takový program (dokonce i chvíli fungoval), ale potom se změnila verze bakalářů a celé se to rozbilo.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
18.10.2015 15:22
the cake is a lie
Avatar
Verquido
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Verquido:18.10.2015 15:30

Aha, tak to asi nebude to pravé na čem bych se to mohl naučit :D Tak tedy díky moc za ochotu :)

 
Nahoru Odpovědět
18.10.2015 15:30
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Verquido
Petr Čech:18.10.2015 15:37

Sry, chtěl jsem dát "like"

Nahoru Odpovědět
18.10.2015 15:37
the cake is a lie
Avatar
Verquido
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Verquido:18.10.2015 15:40

Jasně pohoda :)

 
Nahoru Odpovědět
18.10.2015 15:40
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.