Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Petr Nymsa:15.9.2013 15:04

Zdravím, začínám pracovat s něčím s čím jsem do teď nedělal. Potřebuju získávat data z webu a posílat nějaká zpět -> GET a POST.

Točí se veškerá práce okolo tříd
WebRequest resp. HttpWebRequest, WebResponse, okolo tříd odvozených od Stream atd ?

Díky :)

Odpovědět 15.9.2013 15:04
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Jakub Lásko[Saarix]:16.9.2013 10:04

Já když jsem posílal na web, tak jsem dělal přesně s těmito třídami. Eště i WebRequest myslím.

Nahoru Odpovědět  +1 16.9.2013 10:04
Časem je vše možné.
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
noName:18.9.2013 10:32

http://www.itnetwork.cz/…zeni-souboru

Tady máš podrobný návod!

 
Nahoru Odpovědět 18.9.2013 10:32
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na noName
Petr Nymsa:18.9.2013 10:36

Já ovšem nepotřebuji pracovat s FTP ik dyž to je velmi podobné. Ptám se jestli tyto třídy jsou hlavní způsoby jak s daty pracovat

Nahoru Odpovědět 18.9.2013 10:36
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Kit:18.9.2013 10:47

Myslím si, že si s těmi třídami vystačíš. Kromě GET a POST můžeš použít ještě metody PUT a DELETE, servery je obvykle podporují.

Nahoru Odpovědět  +1 18.9.2013 10:47
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.