Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount 50 + hiring

Diskuze: Získávání a posílání dat z webu

Aktivity
Avatar
Petr Nymsa
Tvůrce
Avatar
Petr Nymsa:15.9.2013 15:04

Zdravím, začínám pracovat s něčím s čím jsem do teď nedělal. Potřebuju získávat data z webu a posílat nějaká zpět -> GET a POST.

Točí se veškerá práce okolo tříd
WebRequest resp. HttpWebRequest, WebResponse, okolo tříd odvozených od Stream atd ?

Díky :)

Odpovědět
15.9.2013 15:04
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Jakub Lásko[Saarix]:16.9.2013 10:04

Já když jsem posílal na web, tak jsem dělal přesně s těmito třídami. Eště i WebRequest myslím.

Nahoru Odpovědět
16.9.2013 10:04
Časem je vše možné.
Avatar
noName
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
noName:18.9.2013 10:32

http://www.itnetwork.cz/…zeni-souboru

Tady máš podrobný návod!

 
Nahoru Odpovědět
18.9.2013 10:32
Avatar
Petr Nymsa
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na noName
Petr Nymsa:18.9.2013 10:36

Já ovšem nepotřebuji pracovat s FTP ik dyž to je velmi podobné. Ptám se jestli tyto třídy jsou hlavní způsoby jak s daty pracovat

Nahoru Odpovědět
18.9.2013 10:36
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Kit:18.9.2013 10:47

Myslím si, že si s těmi třídami vystačíš. Kromě GET a POST můžeš použít ještě metody PUT a DELETE, servery je obvykle podporují.

Nahoru Odpovědět
18.9.2013 10:47
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.